Salg og reparation af hårde hvidevarer

Ringsted EL-Service tilbyder salg og reparation af hårde hvidevarer på hele Midtsjælland, herunder bl.a. Ringsted, Faxe, Køge, Sorø og Haslev.

 

REPARATION

Vi reparerer alle former for hårde hvidevarer.  Der er ingen tvivl om, at en reparation frem for en udskiftning kan spare dig for mange penge. Reparation af hårde hvidevarer sparer ikke kun dig for en masse penge, det er ofte også det bedste for miljøet.

Vi vejleder derfor altid vores kunder i forhold til hvorvidt det kan betale sig at reparere den gamle maskine eller købe nyt. Vi kommer gerne ud og hjælper med afgørelsen af om det kan betale sig at reparere den pågældende maskine/ køleskab/fryser o.lign. Hvis en reparation er den bedste løsning udfører vi den på stedet, så din maskine hurtigst muligt kommer i brug igen.

Såfremt du ønsker en ny maskine, kan vi fremskaffe denne fra dag til dag i den ønskede størrelse og fabrikat.

 

Ring til os og bestil en servicetekniker på tlf.: 57 61 77 14

 

SALG

Hos Ringsted EL-Service har vi mange års erfaring og ekspertise med salg af hårde hvidevarer. Dette kommer kunderne til gode når der skal skiftes en gammel maskine ud med en ny, som både er mere miljøvenlig og strømbesparende.

Kontakt os for råd og vejledning i alt fra opsætning og indkøb.

 

Vi forhandler alle mærker og giver altid en total pris som inkluderer alt fra indkøb, levering, opsætning og tilslutning, samt bortskaffelse af den gamle maskine.

Lad os gøre det nemt for dig, ring og bestil tid på tlf.: 57 61 77 14